Restaurant DeZusters

Dinerbox

Bestel een diner of burger

Thuis bij DeZusters

Thuis bij DeZusters is een tweewekelijks wisselend driegangendiner voor thuis. Je zet het menu met een handomdraai op tafel, dankzij de instructievideo. Naast de drie gangen is er brood van bakkerij As met aangezuurde room en de geitenboterkoek voor bij de koffie.

Burgers van DeZusters

Trek in comfort food van hoog niveau? De favoriete burger van ons keukenteam is er nu ook voor gasten. De burger bestaat uit een briochebol van Bakkerij Broei uit Utrecht, met daarop een korean style kip- of oesterzwamburger met een zoete rode saus, coleslaw, huisgemaakte kimchi en augurk.

Uitgebreid menu voor Valentijnsdag

Verras je geliefde dit jaar thuis met Valentijn. Op 13 en 14 februari wordt het menu uitgebreid met ons kruidenboeket en een extra dessert. Maak je diner compleet met een fles heerlijke bubbels of andere wijnen.

Valentijnsmenu 13 & 14 februari

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bestellen?

De Dinerbox is te bestellen via onze eigen website. Via de button ‘Bestel hier uw Dinerbox’ kunt u kiezen voor afhalen of bezorging.

Hoe laat kan ik mijn bestelling afhalen of laten bezorgen?

U kunt onze Dinerbox of andere items afhalen of laten bezorgen op vrijdag t/m zondag. Afhalen is mogelijk van 17.00 uur tot 19.30 uur. Bezorgen is mogelijk van 17.00 tot 19.30 uur. In de bestelomgeving kunt u het gewenste tijdstip aanvinken. Mocht een tijdstip niet meer beschikbaar zijn, gelieve dan een ander tijdstip te selecteren.

Waar kan ik mijn Dinerbox afhalen?

De bestelling kan worden afgehaald bij ons in het restaurant. Het restaurant is gevestigd op Buitenplaats Doornburgh.
Adres: Diependaalsedijk 17, Maarssen.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen in de volgende plaatsen: Maarssen | Breukelen | Vleuten | Leidsche Rijn | Utrecht (postcodes 3511 – 3515, 3531-3573, 3581-3583)

Kan ik jullie bereiken voor vragen?

Bij eventuele vragen, kunt u bellen naar
06-20032185.

Hoe kan ik betalen?

De bestelling kan betaald worden in onze bestelomgeving. Wij accepteren alleen PIN.

Wat kost de Dinerbox?

Kosten voor de Dinerbox bedragen € 25,00 per persoon.

Hanteren jullie extra voorzorgsmaatregelen bij het afhalen?

In ons restaurant treffen wij uiteraard de nodige maatregelen, zoals deze zijn voorgeschreven door de landelijke overheid en het RIVM. Uw bestelling wordt bij ons aan de balie voor u neergezet, zodat u deze zelfstandig kunt meenemen. Wij blijven op gepaste afstand.

Passen jullie de box aan als ik voor een tweede of derde keer bestel?

Het menu geldt twee weken lang. Het is niet mogelijk om hier wijzigingen in aan te brengen.

Wat zit er in de Dinerbox?

De Dinerbox is rijkelijk gevuld met verschillende gerechten. De gerechten zijn samengesteld met onze bereidingen en eigen ingrediënten, in combinatie met producten van onze lokale en vaste leveranciers. De inhoud van één Dinerbox is voor één persoon.

Kan ik nog meer bestellen?

Jazeker! Onze Dinerbox is uit te breiden met verschillende uitbreidingsmogelijkheden, zoals borrel- en koffiegarnituren en diverse dranken.

Kan ik allergieën of dieetwensen doorgeven?

Net zoals in ons restaurant houden wij graag rekening met eventuele allergieën of dieetwensen. Gelieve dit in het veld voor eventuele opmerkingen bij de bestelling achter te laten.

Zit er een limiet aan de hoeveelheid personen?

Je kunt zoveel Dinerboxen bestellen als je wilt! Wij maken het graag voor je in orde.

>