Restaurant DeZusters

Dinerbox

Een diner voor thuis van donderdag t/m zondag

DeZusters biedt nu wederom de Dinerbox aan. Met een Dinerbox steunt u ons restaurant gedurende deze lastige periode. Bovendien werken we zoals altijd met producten van vaste, lokale leveranciers, zodat ook zij in deze periode een steuntje in de rug krijgen. De Dinerbox bevat een volledig menu voor thuis, met daarin gerechten om met elkaar te delen. Ook zijn er aanvullende boxen, die een thuisdiner compleet maken. Afhalen en bezorgen is mogelijk van donderdag t/m zondag.

Bekijk het menu

Dinerbox

De Dinerbox bevat een goedgevuld menu voor één persoon. Het pakket bestaat uit verschillende kleine gerechtjes, waarvan u er thuis nog een aantal moet opwarmen. De box is vegetarisch; vis- of vleesgerechten kunt u naar wens bijbestellen.
Let op: bestel je voor de tweede keer? Geef het aan in ons bestelsysteem en je krijgt een aangepast menu.

Bekijk het menu van januari
Prijs:
€ 25,- per persoon

Koffiebox

Een echt cadeau, deze heerlijke huisgemaakte friandises! Perfect als afsluiter van de avond, of voor tijdens een koffiemoment.

Prijs: € 5,50 voor 2 personen

Borrelbox

Een box vol lekkers voor tijdens de borrel. Er is een vegetarische en niet-vegetarische variant.

Prijs: € 12,50 voor 2 personen

Drankenbox

Wat is een diner zonder bijpassende dranken? Kies uit o.a. streekbieren, natuurwijn of huisgemaakte non-alcoholische dranken.

Prijs: € 39,50 voor 2 a 3 personen

NIEUW: Dinerbox DeZusjes voor kids

Vanaf nu hebben we ook een Dinerbox voor onze jongste gasten! In de Dinerbox DeZusjes vind je een pizza om zelf te beleggen, een chocolade lavacake en een kleurplaat.

Prijs: € 9,50 p.p.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik bestellen?

De Dinerbox is te bestellen via onze eigen website. Via de button ‘Bestel hier uw Dinerbox’ kunt u kiezen voor afhalen of bezorging.

Hoe laat kan ik mijn bestelling afhalen of laten bezorgen?

U kunt onze Dinerbox of andere items afhalen of laten bezorgen op vrijdag t/m zondag. Afhalen is mogelijk van 17.00 uur tot 19.30 uur. Bezorgen is mogelijk van 17.00 tot 20.30 uur. In de bestelomgeving kunt u het gewenste tijdstip aanvinken. Mocht een tijdstip niet meer beschikbaar zijn, gelieve dan een ander tijdstip te selecteren.

Waar kan ik mijn Dinerbox afhalen?

De bestelling kan worden afgehaald bij ons in het restaurant. Het restaurant is gevestigd op Buitenplaats Doornburgh.
Adres: Diependaalsedijk 17, Maarssen.

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen in de volgende plaatsen: Maarssen | Breukelen | Vleuten | Leidsche Rijn | Utrecht (postcodes 3511 – 3515, 3531-3573, 3581-3583)

Kan ik jullie bereiken voor vragen?

Bij eventuele vragen, kunt u bellen naar
06-20032185.

Hoe kan ik betalen?

De bestelling kan betaald worden in onze bestelomgeving. Wij accepteren alleen PIN.

Wat kost de Dinerbox?

Kosten voor de Dinerbox bedragen € 25,00 per persoon.

Hanteren jullie extra voorzorgsmaatregelen bij het afhalen?

In ons restaurant treffen wij uiteraard de nodige maatregelen, zoals deze zijn voorgeschreven door de landelijke overheid en het RIVM. Uw bestelling wordt bij ons aan de balie voor u neergezet, zodat u deze zelfstandig kunt meenemen. Wij blijven op gepaste afstand.

Passen jullie de box aan als ik voor een tweede of derde keer bestel?

Het menu geldt twee weken lang. Het is niet mogelijk om hier wijzigingen in aan te brengen.

Wat zit er in de Dinerbox?

De Dinerbox is rijkelijk gevuld met verschillende gerechten. De gerechten zijn samengesteld met onze bereidingen en eigen ingrediënten, in combinatie met producten van onze lokale en vaste leveranciers. De inhoud van één Dinerbox is voor één persoon.

Kan ik nog meer bestellen?

Jazeker! Onze Dinerbox is uit te breiden met verschillende uitbreidingsmogelijkheden, zoals borrel- en koffiegarnituren en diverse dranken.

Kan ik allergieën of dieetwensen doorgeven?

Net zoals in ons restaurant houden wij graag rekening met eventuele allergieën of dieetwensen. Gelieve dit in het veld voor eventuele opmerkingen bij de bestelling achter te laten.

Zit er een limiet aan de hoeveelheid personen?

Je kunt zoveel Dinerboxen bestellen als je wilt! Wij maken het graag voor je in orde.

>