Restaurant DeZusters

Info& Reserveren

Openingstijden

DeZusters is van woensdag t/m zondag geopend vanaf 10:00 uur. Wij serveren á la carte lunch op woensdag tot en met zaterdag vanaf 12.00 uur. Diner, bestaande uit een 3-, 4,- of 5 gangenmenu, serveren we op vrijdag- en zaterdagavond. Op zondag kun je reserveren voor onze uitgebreide Zondagslunch, bestaande uit meerdere gangen (NB: niet á la carte).

Reserveren

Reserveren voor de Zondagslunch is noodzakelijk. Ook voor lunch en diner is het aan te raden als je verzekerd wil zijn van een tafel. De kalender in de reserveringsmodule geeft de actuele beschikbaarheid weer. Het is mogelijk om op de wachtlijst gezet te worden voor een bepaalde datum.

Omdat wij koken volgens het aantal gasten dat er gereserveerd heeft, vragen wij je om ons te laten weten wanneer je verhinderd bent. Dit kan via de bevestigingsmail of info@dezusters.nl.

Reserveren doe je via de pop-up rechts in het scherm.

Wil je je verjaardag – of iets anders – bij ons komen vieren? Neem voor een reservering voor een groep van meer dan 6 personen contact met ons op via info@dezusters.nl

Contact

Diependaalsedijk 17
3601 GH Maarssen, NL
e: info@dezusters.nl
t: 0346 82 03 54
Google Maps

Kom je met de auto? Let op: juiste adres voor de navigatie is Diependaalsedijk 17, Maarssen of gebruik de zoekterm ‘Restaurant DeZusters’ in Google Maps.

Bekijk ook de website van Buitenplaats Doornburgh

Verhuur

Jouw bijeenkomst op Buitenplaats Doornburgh is pas echt compleet met een bijpassend arrangement van DeZusters. Of je je gasten nu een voedzame lunch aan wil bieden tijdens een congres, een lezing gezellig af wil sluiten met een aangeklede borrel, of je gasten wil bedanken met een écht kloosterdiner na afloop van jouw programma: de refter is ready! Om het beste arrangement voor jouw bijeenkomst op te stellen, nemen we graag contact met je op.

Stuur een mail naar organiseer@buitenplaatsdoornburgh.nl, dan komen we bij je terug met een voorstel voor een onvergetelijke ervaring in ons klooster.