Vragen


Waar is Restaurant DeZusters?
Buitenplaats Doornburgh en DeZusters zijn te vinden in Maarssen-Dorp, net buiten het dorpscentrum. Het is 25min. fietsen en 15min. met de auto vanuit Utrecht en 30 min. vanuit Amsterdam. Mocht u Google Maps gebruiken om naar Doornburgh te reizen dan raden wij u aan ons adres ‘Diependaalsedijk 17, Maarssen’ in te voeren. Zo komt u bij de hoofdingang.

Waar parkeer ik mijn auto of fiets?
Als u door de poort van het terrein rijdt, ziet u aan uw linkerhand de grote parkeerplaats. Daar kunt u uw auto of fiets parkeren. Het is niet toegestaan voor de Priorij te parkeren.

Waar kan ik het restaurant vinden op de buitenplaats?
DeZusters bevindt zich in de priorij. Nadat u geparkeerd heeft, volgt u het pad langs het historische landhuis (aan uw rechterhand) richting de priorij, het tweede grote gebouw aan het pad. Loop door, totdat u de rode loper aan uw linkerhand ziet. Volg de loper en aan uw rechterhand vind u de ingang van DeZusters. Hier wordt u ontvangen.

Wat kan ik verwachten?
U kunt bij DeZusters niet à la carte bestellen. Wij serveren een wisselend menu met lokale producten volgens het table d’hotes-principe. In de winter is het diner in de refter, de voormalige eetzaal van de priorij. Tijdens het diner krijgt u ook gedeelten van het voormaliger klooster te zien. In de zomer vindt het diner plaats rond de prachtige binnentuin.

Waarom kan ik alleen om 18:30 reserveren?
Omdat de avonden bij DeZusters volgens een vaste indeling verlopen, met een vast menu, waarbij er gelijktijdig gedineerd wordt. De avond begint om 18:30. Graag verzoeken wij iedereen dan ook op tijd aanwezig te zijn. Mocht u onverhoopt toch later arriveren, dan kunt u aanbellen en wordt u opgehaald. U mist dan wel een gedeelte van het menu. U kunt ook bellen met 088-366 3103, maar we zijn niet altijd in staat om de telefoon te beantwoorden. Het diner eindigt rond 21:30 uur.

Hoe kan ik dieetwensen doorgeven?
Eet u geen vlees, drinkt u geen alcohol of heeft u allergieën? Dit kunt u allemaal doorgeven bij het maken van uw reservering.