Vragen


Waar is Restaurant DeZusters?
Buitenplaats Doornburgh en DeZusters zijn te vinden in Maarssen-Dorp, net buiten het dorpscentrum. Het is 25min. fietsen en 15min. met de auto vanuit Utrecht en 30 min. vanuit Amsterdam. Mocht u Google Maps gebruiken om naar Doornburgh te reizen dan raden wij u aan ons adres ‘Diependaalsedijk 17, Maarssen’ in te voeren. Zo komt u bij de hoofdingang.

Waar parkeer ik mijn auto of fiets?
Als u door de poort van het terrein rijdt, ziet u aan uw linkerhand de grote parkeerplaats. Daar kunt u uw auto of fiets parkeren. Het is niet toegestaan voor de Priorij te parkeren.

Waar kan ik het restaurant vinden op de buitenplaats?
DeZusters bevindt zich in de priorij. Nadat u geparkeerd heeft, volgt u het pad langs het historische landhuis (aan uw rechterhand) richting de priorij, het tweede grote gebouw aan het pad. Loop door, totdat u de rode loper aan uw linkerhand ziet. Volg de loper en aan uw rechterhand vind u de ingang van DeZusters. Hier wordt u ontvangen.

Hoe kan ik dieetwensen doorgeven?
Eet u geen vlees, drinkt u geen alcohol of heeft u allergie├źn? Dit kunt u allemaal doorgeven bij het maken van uw reservering via het opmerkingenveld.