Restaurant DeZusters

Contact&

Jouw bijeenkomst op Buitenplaats Doornburgh is pas echt compleet met een bijpassend arrangement van DeZusters. Of je je gasten nu een voedzame lunch aan wil bieden tijdens een congres, een lezing gezellig af wil sluiten met een aangeklede borrel, of je verjaardag bij ons wilt vieren: de refter is ready! Om het beste arrangement voor jouw bijeenkomst op te stellen, nemen we graag contact met je op.

Stuur een mail naar organiseer@buitenplaatsdoornburgh.nl, dan komen we bij je terug met een voorstel voor een onvergetelijke ervaring in ons klooster.


Contact

Diependaalsedijk 17
3601 GH Maarssen, NL
t: 0346 82 03 54
Google Maps

Kom je met de auto? Let op: het juiste adres voor de navigatie is Diependaalsedijk 17, Maarssen of gebruik de zoekterm ‘Restaurant DeZusters’ in Google Maps.


Eten & drinken op Buitenplaats Doornburgh

Koffie drinken of lunchen in de refter of kloostertuin? Het team van Buitenplaats Doornburgh staat daar voor je klaar met een lekkere cappuccino of verse moestuinsoep. Bekijk de website van Buitenplaats Doornburgh voor de lunchkaart en openingstijden. Ook vind je hier meer informatie over de actuele tentoonstelling, en de agenda vol activiteiten in en rondom het klooster.