Restaurant DeZusters

Buitenplaats Doornburgh

Doornburgh is een buitenplaats waar kunst en wetenschap elkaar ontmoeten. De programma’s en samenwerkingsverbanden richten zich ten eerste op groei, innovatie en verdieping. Het terrein bestaat uit een imposant, 17e-eeuws landhuis en een voormalig klooster met markante jaren zestig-architectuur. De gebouwen liggen middenin een weids park met vijvers en een bosachtig karakter.

Ontdek de Buitenplaats

Op Buitenplaats Doornburgh kom je tot rust, maar er is ook van alles te doen waar je je lunch of diner bij DeZusters mee kan combineren. Wandel langs de Vecht, door onze tuinen, vol kunst, koeien en kippen. Concerten, architectuurwandelingen, lezingen en workshops: je vind ze allemaal terug in de agenda van Buitenplaats Doornburgh.

Tentoonstelling Exodus: hedendaagse kunst, urgente verhalen

Lunchen bij DeZusters? Sla dan onze nieuwe groepstentoonstelling EXODUS, een samenwerking met het Bijbels Museum, niet over. Kom je dineren? Ook dan kun je EXODUS bezoeken tegen een gereduceerd tarief tijdens de speciale avondopenstelling. Dwaal door de gangen en zalen van het voormalige klooster en ontdek de dynamische tentoonstelling, met werk gemaakt in verschillende disciplines, van schilderkunst tot videowerk en installaties.

Organiseer

Doornburgh biedt de ruimte die je nodig hebt voor een brainstorm, presentatie of congres. Niet alleen in de Priorij, maar ook in het omliggende park zijn volop mogelijkheden om je gasten te ontvangen en te laten genieten van de buitenplaats aan de Vecht. De chefs van DeZusters denken graag mee over passende catering bij het evenement en geven invulling aan de culinaire wensen van ontbijt tot en met diner.