Restaurant DeZusters

Vragen

Reserveren kan uitsluitend via onze reseveringspagina. Na het maken van de reservering ontvangt u een bevestiging. De reservering staat op naam, meer heeft u niet nodig. Check uw spambox indien u geen bevestiging heeft ontvangen.

Aangezien wij koken voor het exacte aantal gasten dat gereserveerd heeft, vragen wij u om ons tijdig te laten weten indien u verhinderd bent. Dit kan via de bevestigingsmail (tot 24 uur voor de reservering) of per e-mail, info@dezusters.nl.

Voor groepsreserveringen vanaf 7 personen of private dining kunt u een e-mail sturen naar info@dezusters.nl.

Restaurant DeZusters is het restaurant van Buitenplaats Doornburgh en is gevestigd in de priorij, het voormalige klooster van Doornburgh. Het restaurant is geopend voor diner op vrijdag en zaterdag. Van vrijdag tot en met zondag is er een kleine lunchkaart, op zondag serveren we ook een uitgebreide lunch. Reserveren is noodzakelijk.

Wij serveren een regelmatig wisselend, uitgebreid menu (6-8 weken), samengesteld uit lokale producten volgens het table d’hôtes-principe. U kunt bij DeZusters niet à la carte bestellen.

Een diner bij DeZusters kost € 55 per persoon. Dit betreft een uitgebreid vijfgangendiner. De eerste gang bevat verschillende amuses, en de laatste gang bestaat uit huisgemaakte friandises. Daarnaast kiest u uit één van de vier drankenarrangementen. Er zijn drie alcoholische arrangementen (€25 – €40), waaronder een arrangement met natuurwijn. Ook kunt u kiezen uit een non-alcoholisch arrangement (€20) met o.a. huisgemaakte sappen en dranken. Een aperitief, koffie, thee en water zijn bij de prijs van een drankenarrangement inbegrepen. Uw glas wordt gedurende de avond naar wens bijgevuld. Reserveren voor het diner is noodzakelijk.

De uitgebreide lunch op zondag kost €40 per persoon. De lunch bestaat uit diverse warme en koude gerechten, geïnspireerd op ons dinermenu, die in een aantal etappes geserveerd worden. Bij de lunch zijn tafelwater en koffie/thee inbegrepen.

Buitenplaats Doornburgh en DeZusters zijn te vinden in Maarssen-Dorp, net buiten het dorpscentrum. Het is 25 minuten fietsen of 15 minuten met de auto vanuit Utrecht en 30 minuten vanuit Amsterdam.

Mocht u Google Maps gebruiken om naar Doornburgh te komen, dan raden wij u aan ons adres ‘Diependaalsedijk 17, Maarssen’ in te voeren. Zo komt u uit bij de entreepoort, tevens de hoofdingang.

DeZusters bevindt zich in de priorij van Doornburgh. Nadat u geparkeerd heeft op het parkeerterrein bij de entree, volgt u het pad langs het historische landhuis (aan uw rechterhand) richting de priorij. U ziet de priorij aan uw linkerhand liggen wanneer u het landhuis passeert. Het is een groot, bakstenen gebouw. Loop nog een stukje door langs de priorij, totdat u rechts de entreedeuren met de rode loper ziet. Hier wordt u ontvangen. Mocht de deur gesloten zijn, gebruik dan de deurbel. Einde van de avond is rond 22.00 – 22.15 uur.

Komt u met de auto? Let op: juiste adres voor de navigatie is Diependaalsedijk 17, Maarssen

Direct na de poort ziet u aan uw linkerhand de grote parkeerplaats. Daar kunt u uw auto parkeren. Het is niet toegestaan om uw auto voor de priorij te parkeren. Met de fiets kunt u iets verder doorrijden. De fietsenrekken bevinden zich voor de priorij.

Bij het reserveren via onze website is het mogelijk om eventuele dieetwensen aan te geven. Wij houden hier graag rekening mee.

Bij restaurant DeZusters serveren wij naast onze mooie wijnen ook een bijpassend non-alcoholisch drankenarrangement, bestaande uit huisgemaakte sappen en dranken.

De priorij van Doornburgh, waar het restaurant is gevestigd, is geheel rolstolvriendelijk. Een lift en een rolstoelvriendelijk toilet zijn aanwezig.

Kinderen vanaf 12 jaar zijn ’s avonds welkom in ons restaurant. Wij serveren echter geen apart menu. Op zondag zijn kinderen van alle leeftijden welkom. Ook dan serveren wij geen apart menu. Kinderen kunnen wel gebruik maken van onze kleine lunchkaart.

Bij DeZusters kan enkel met PIN of credit card betaald worden. In de priorij is geen cash geld aanwezig.

Roken is alleen buiten bij de voordeur van de priorij toegestaan. We verzoeken gasten de daarvoor bestemde rooktegel te gebruiken. Het is niet toegestaan om rond de binnentuin te roken.