Restaurant DeZusters

Vragen

Reserveren kan via de reserveringsmodule. Na het maken van de reservering ontvang je een bevestiging. Controleer je spambox indien je geen bevestiging hebt ontvangen.

Aangezien we koken voor het exacte aantal gasten dat gereserveerd heeft, vragen wij om het ons tijdig te laten weten als je verhinderd bent. Dit kan via de bevestigingsmail (tot 24 uur voor de reservering) of per e-mail, info@dezusters.nl.

 

Restaurant DeZusters is het restaurant van Buitenplaats Doornburgh en is gevestigd het voormalige klooster. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag. Van woensdag tot en met zondag is er een kleine lunchkaart beschikbaar, met brood, lunchgerechten en lekkers voor bij de koffie of borrel. We werken samen met lokale leveranciers en gebruiken oogst uit eigen moestuin.

Buitenplaats Doornburgh en DeZusters zijn te vinden in Maarssen-Dorp, net buiten het dorpscentrum. Het is 25 minuten fietsen of 15 minuten met de auto vanuit Utrecht en 30 minuten vanuit Amsterdam.

Mocht je Google Maps gebruiken om naar Doornburgh te komen, dan raden wij je aan ons adres ‘Diependaalsedijk 17, Maarssen’ in te voeren. Zo kom je uit bij de entreepoort, tevens de hoofdingang.

DeZusters bevindt zich in het voormalige klooster op Buitenplaats Doornburgh. Nadat je geparkeerd hebt op het parkeerterrein bij de entree, volg je het pad langs het historische landhuis (aan je rechterhand) richting het klooster. Je ziet het klooster aan je linkerhand liggen wanneer je het landhuis passeert. Het is een groot, bakstenen gebouw. Loop nog een stukje door langs het klooster, totdat je rechts de entreedeuren met de rode loper ziet. Hier wordt je ontvangen. Kom je met de auto? Let op: het juiste adres voor navigatie is Diependaalsedijk 17, Maarssen

Direct na de poort ziet je aan je linkerhand de grote parkeerplaats. Daar kun je de auto parkeren. Het is niet toegestaan om je auto voor het klooster te parkeren. Met de fiets kun je wél verder doorrijden. De fietsenrekken bevinden zich voor het klooster.

Bij het reserveren via onze website is het mogelijk om eventuele dieetwensen aan te geven. Wij houden hier graag rekening mee.

Het voormalige klooster op Buitenplaats Doornburgh, waar het restaurant is gevestigd, is geheel rolstoelvriendelijk. Een lift en een rolstoelvriendelijk toilet zijn aanwezig.

Bij DeZusters kan enkel met PIN of credit card betaald worden. Op Buitenplaats Doornburgh is geen cash geld aanwezig.

Roken is alleen buiten bij de voordeur van het klooster toegestaan. We verzoeken gasten de daarvoor bestemde rooktegel te gebruiken. Het is niet toegestaan om rond de binnentuin te roken.